Home Forums Eenzame jongeren Alleen voelen

5 berichten aan het bekijken - 1 tot 5 (van in totaal 5)
 • Auteur
  Berichten
 • #2496 Reageer
  Leon

  Ik voel me per dag meer eenzaam ik zit de hele dag thuis heb bijna geen vrienden en ik weet niet wat ik er mee moet

  #2499 Reageer
  Yi
  Moderator

  Hoi Leon,

  Goed dat je aangeeft dat je je eenzaam voelt. Aleen op deze manier kun je hieraan werken. Mijn advies is om zoveel mogelijk kansen te creëren om nieuwe mensen te ontmoeten. Dit kan doormiddel van leuke cursussen, Faceboekgroepen, verenigingen, etc. Binnenkort start ook Join us online en dit is naar eigen ervaring zeker de moeite waard.

  Ik wens je veel succes en sterkte.

  Groeten,
  Yi

  #2505 Reageer
  Marielle Schoenmakers
  Sleutelbeheerder

  hoi Leon, goed dat je aangeeft dat je je eenzaam voelt. Ben je tussen de 18 en 30 jaar, dan kun je je aanmelden voor Join Us online. Dit is een online groep voor eenzame jongeren. Je kunt je hiervoor aanmelden via het meldpunt op deze site. Ben je jonger dan zijn er ook Join Us programma’s (deze zijn van 12-18 jaar of van 18-25 jaar). Neem gerust eens een kijkje op http://www.join-us.nu of er een Join Us programma in jouw gemeente is. Wanneer er geen Join Us programma in jouw gemeente is, dan adviseer ik je om contact op te nemen met je huisarts. Waarschijnlijk kan hij/zij jou verder helpen.

  Groetjes, Mariëlle Schoenmakers | Join Us

  #71178 Reageer
  Emma

  Hoi Leon,
  Ik heb precies hetzelfde 🙁 Sinds dit jaar voel ik mij elke dag enorm eenzaam en ik ga er echt kapot aan. Ik heb met bijna niemand contact. Ik weet dat het enorm moeilijk is maar probeer te bedenken dat er een dag komt dat het beter wordt. Zelf vind ik het erg moeilijk te geloven als dit tegen me wordt gezegd maar hou vol! Ik hoop dat je je snel weer beter en minder eenzaam voelt. Mocht je met iemand willen chatten wil ik dat zeker doen!
  Groetjes Emma

  #71186 Reageer
  Lika

  Ik begrijp je helemaal. Afleiding is er wel maar op een gegeven moment is er niks meer van over. Je kan geen kant op, dus kan ook geen mensen ontmoeten ofzo. Online zijn er wel plekken om met mensen te praten bijvoorbeeld de discord server van je favoriete YouTuber, maar dat zijn meestal geen mensen die echt een gesprek met je aan gaan. Nog te denken dat we waarschijnlijk langer als 19 dagen vast moeten zitten binnen. Op dit moment is mijn dag en nacht ritme ook niet onder controle. Misschien als online school start dat we weer structuur krijgen. Vroeg opstaan, ontbijten, fatsoenlijke tijd naar bed. Helaas neemt dat niks van het eenzame weg.

5 berichten aan het bekijken - 1 tot 5 (van in totaal 5)
Reageer op: Alleen voelen
Mijn informatie:

Je gebruikt alleen je voornaam (of een fictieve naam).

Je emailadres is alleen zichtbaar voor de moderators van het forum.Door op "verzenden" te klikken accepteer je de regels:

o Je post nooit persoonlijke gegevens.
o Je hebt respect voor andere gebruikers.
o Je plaatst geen contactoproepen, commerciële of illegale boodschappen of hyperlinks.
o Je weet dat pesten, discriminatie en seksuele intimidatie verboden zijn.
o Je bent je ervan bewust dat je bericht wordt bekeken en goedgekeurd door vrijwilligers.
o Je bent op de hoogte dat beheerders van eenzamejongeren.com je IP-adres kunnen inzien.
o Aan dit forum kunnen geen rechten worden ontleend.
o Alleen berichten in het Nederlands en Engels worden geplaatst.

Ja, ik ga akkoord met de bovenstaande afspraken