Home Forums Eenzame jongeren Alleen

 • Dit onderwerp is leeg.
2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
 • Auteur
  Berichten
 • #71371 Reageer
  bloem

  Ik heb een aantal vrienden, maar die zijn vaak druk. Ik woon alleen met mijn moeder en die gaat veel naar haar vriend die ik niet mag. Ik verveel me, voel me alleen en ik weet niet wat te doen nu met corona. Daarnaast voel ik ook de druk om juist heel sociaal te zijn. Nu heb ik weer een heel weekend waarin ik alleen thuis zit. Mijn werk vind ik ook niet leuk. Daarnaast doe ik echt 2x per dag yoga en soms mediatieoefeningen, wat fijn is maar de eenzaamheid niet wegneemt. Pls help

  #71375 Reageer
  Marco

  Hey Bloem, goed dat je om hulp vraagt. Je situatie klinkt lastig maar ik lees dat je al goed op weg bent. Yoga en mediteren zijn goede gewoontes om je lichamelijk en fysiek gezond te voelen. Je geeft aan dat je je nog steeds eenzaam voelt. Gelukkig zijn er een aantal manieren om dit tegen te gaan.

  Uit mijn eigen ervaring is gebleken dat je mensen moet opzoeken waar je je prettig bij voelt. Meestal delen zij dezelfde hobby’s en interesses. Corona gooit roet in het eten bij fysieke bijeenkomsten maar je ziet steeds vaker dat er via Zoom/Skype/Teams etc. toch leuke en gezellige ontmoetingen worden georganiseerd. Join Us Online is hier een goed voorbeeld van en hier zou ik ook zeker naar kijken.

  Verder zou je op Facebook kunnen zoeken naar groepen die jou interesses delen. Ikzelf heb via Facebook al meerdere interessante mensen ontmoet met wie het goed klikte.

  Groeten,
  Marco

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Reageer op: Alleen
Mijn informatie:

Je gebruikt alleen je voornaam (of een fictieve naam).

Je emailadres is alleen zichtbaar voor de moderators van het forum.Door op "verzenden" te klikken accepteer je de regels:

o Je post nooit persoonlijke gegevens.
o Je hebt respect voor andere gebruikers.
o Je plaatst geen contactoproepen, commerciële of illegale boodschappen of hyperlinks.
o Je weet dat pesten, discriminatie en seksuele intimidatie verboden zijn.
o Je bent je ervan bewust dat je bericht wordt bekeken en goedgekeurd door vrijwilligers.
o Je bent op de hoogte dat beheerders van eenzamejongeren.com je IP-adres kunnen inzien.
o Aan dit forum kunnen geen rechten worden ontleend.
o Alleen berichten in het Nederlands en Engels worden geplaatst.

Ja, ik ga akkoord met de bovenstaande afspraken