Home Forums cadeaus voor de feestdagen

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
 • Auteur
  Berichten
 • #2879
  Doris Burgt
  Moderator

  De feestdagen komen er weer aan, dat betekent veel eten, samen zijn met je familie en natuurlijk het allerbelangrijkste…. CADEAUTJES! Maar dan heb je natuurlijk nog de struggle, wat moet ik toch in hemelsnaam kopen voor mijn vader, mijn moeder en mijn broer. Voor mijn moeder vindt ik het nog het minst moeilijk, voor vrouwen heb je wel honderden cadeautjes die je zou kunnen kopen, zoals parfum, lekkere trui, sieraden, make-up, een boek, schoenen en noem het zo maar op. Maar wat geef ik die mannen nou? misschien handschoenen? Handschoenen vindt ik maar een saai cadeau om te geven met de feestdagen, dat geef ik wel op hun verjaardag. Hebben jullie misschien een leuk idee wat ik zou kunnen geven met de feestdagen?

  #2884
  Anwar
  Moderator

  Hoi Doris,

  Wat goed van je dat je aan een cadeau denkt voor je naasten met de feestdagen!
  Zelf vier ik geen kerst, maar ik snap heel goed wat je bedoelt, keuzestress…
  Mijn tip is om eerst na te gaan wat diegene leuk vind om te hebben.
  Zit de persoon vaak achter een computer? Wellicht biedt een fotolijst met een foto van jullie beide voor naast de computer een uitkomst.
  Iemand die veel op zijn telefoon zit? Wellicht een leuke hoesje van een mooie merk.

  Anders heb ik nog een paar richtlijnen die ik zelf vaak hanteer.
  Voor de dames heb je vaak een winkel in het centrum met giftsets. Deze zijn leuk om te geven en te krijgen! Ik denk dat deze verkrijgbaar zijn van 20-50 euro.
  Voor de heren is het wellicht leuk om een riem te kopen (de riemmaten zijn wel lastig om te weten), eventueel een portemonnee, een muts of ook een mooie giftsets.
  Misschien even langs de lievelingswinkel gaan van diegene en een medewerk(st)er vragen om advies wat leuk en wellicht een bestseller is. Dit helpt ook vaak!

  Gepersonaliseerde producten voelen als uniek en zijn ook voor het leven. Bij een discountwinkel kan je het een en ander kopen om het zelf te maken, online zijn er ook webshops die fotomokken of fotolijsten (of een fotoboek 🙂 ) verkopen.
  Ik hoop dat je er wat aan hebt!

  – Anwar

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
 • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.