Home Forums Eenzame jongeren Eenzaam

 • Dit onderwerp is leeg.
3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
 • Auteur
  Berichten
 • #72801
  Desley

  Hallo, ik ben desley en ik woon sinds 1,5 jaar op mezelf. Nu is dit niet de fijnste periode geweest met de corona situatie. Nu merk ik de laatste paar maanden dat het moeilijker wordt om te accepteren dat ik niet meer thuis woon. Ik huil regelmatig en voel me klote. Hebben jullie misschien tips voor.mij

  #72819
  Lena

  Hi Desley!

  De situatie die je omschrijft is heel erg herkenbaar voor me, ik ben namelijk ook tijdens de hele crisis op mezelf gaan wonen. Ik ben inmiddels terug verhuisd naar de stad waar ik oorspronkelijk vandaan kom (wel nog steeds op kamers), wat me hielp om me minder eenzaam te voelen. Ook heeft het me geholpen om me op te geven voor buitenschoolse activiteiten, namelijk yoga en tekenen.

  Ook helpt het me om, als ik me eenzaam voel, een boek te lezen of om via Discord te chatten met online vrienden. Daarnaast merk ik dat het hebben van een huisdier mij enorm helpt, maar het ligt er denk ik ook aan hoe flexibel je huisbaas is.

  Hopelijk helpen deze kleine tips je een beetje, en ik wens je heel erg veel succes verder!

  X
  Lena

  #72839
  Jens

  Hey desley!

  Ik herken je gevoel heer erg!!
  Ik heb nogsteeds zoon gevoel vaak!

  Het helpt mij om gewoon met online vrienden iets te doen! Of iets met muziek bijvoorbeeld! Of bij een verening te gaan zodat je onder de mensen komt!!

  X
  Jens

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
 • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.