Home Forums Eenzame jongeren Eenzaam/geen vrienden

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
 • Auteur
  Berichten
 • #71357
  Relia

  Hey ik ben een meid van 22 die eig heel der leve al moet echt goed aansluiting kan vinden met anderen. Wel vriendschappen gehad maar meestal oppervlakkig en alleen via school. Inmidds woon ik op mezelf en werk ik daarnaast. Zeker in deze tijd is het al maar meer merkbaar geworden hoe lastig het is nieuwe contacten op te bouwen en ben k nog meer vereenzaamd dan dat ik al was. Gewoon iemand om even tegen aan te kletsen af en toe zou al fijn zijn. Gelukkig lees ik tussen dit forum wel dat ik hier niet de enige in ben wat ik hiervoor wel dacht.

  #71359
  Yi
  Moderator

  Hoi Relia,

  Goed dat je je stem laat horen. Zeker in deze tijd is het lastig om contacten op te bouwen of te onderhouden. Ik voel met je mee. Een aantal tips van mij zijn:
  – Kijk of je je aan kunt sluiten bij Join us online. Dit is een hele fijne omgeving voor het leggen van nieuwe contacten.
  – Zoek op Facebook naar groepen als ‘maatjesgezocht’. Eens in de zoveel tijd wordt er een event georganiseerd waar je je voor kan opgeven en dit is een goede kans om nieuwe mensen te leren kennen.
  – Daag jezelf uit. Dit is misschien wel het beste advies. Je hebt zelf de touwtjes in handen. Wanneer je er echt volledig voor gaat is er meer mogelijk dan je je voor kunt stellen.

  Ik wens je veel succes.

  Groeten,
  Yi

  #71364
  Lisa

  Hi Relia!

  Nog steeds ben je niet de enige. Ik heb ook geen echte vrienden, momenteel. Jammer zeg voor al die mensen die mij niet als vriend hebben xD

  Als je ergens meezit/zomaar even wil kletsen, kun je altijd met de luisterlijn praten. Dit heeft mij ook veel geholpen.

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
 • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.