Home Forums Eenzame jongeren Eenzaam/verhaal kwijt kunnen

 • Dit onderwerp is leeg.
3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
 • Auteur
  Berichten
 • #71592
  Eline

  Hey,

  Ik vind het best wel eng om iets te plaatsen. Maar wou het toch graag een keer doen, kreeg vaak de tip dat ik hier misschien soms kan praten, of tips kan uitwisselen.

  Ik zit nu al 2 jaar in een depressie + ptss en zelfs met veel hulp kan ik er niet uitkomen. Ik moet over een paar weken ook intern omdat het niet meer gaat. Ik heb alleen geen mensen meer om me heen, iedereen laat me in de steek omdat mensen vinden dat het te lang duurt, dat er geen vooruitgang in zit. Soms wil ik heel graag met iemand erover kunnen praten, maar daar heb ik dus niemand voor. En als ik iemand vind, is het vaak om in het echt af te spreken, terwijl ik iemand ben die liever contact heeft via app of mail… Iemand misschien tips hoe ik weer iemand kan vinden?

  #71596
  Roosz

  Hee Eline,

  Wat goed om te lezen dat je ondanks dat je bang was om te praten, het toch hebt gedaan! Het is erg vervelend om te horen dat het zo slecht met je gaat en je er maar niet uitkomt. 🙁

  Toch bewonder ik het dat je nog steeds je best doet. Dat is erg goed van je en ooit gaat je dat helpen. Ik begrijp dat je graag iemand zou willen die je kan steunen. Helaas heb ik daar geen oplossing voor. Ik hoop dat het je in ieder geval fijn vindt om een berichtje te krijgen. En te weten dat er iemand aan je denkt.

  Veel knuffels! 🙂

  #71611
  Janna

  Hey,

  Ik herken me heel erg in je verhaal en wil je daarom ook zeggen; weet dat je niet alleen bent. Mocht je iemand zoeken waarbij je je verhaal kwijt kan, voel je welkom.

  Groetjes Janna

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
 • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.