Home Forums Eenzame jongeren Eenzaam/vrienden

 • Dit onderwerp is leeg.
2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
 • Auteur
  Berichten
 • #71623
  Eline

  Hey,

  Ik weet soms gewoon niet meer wat ik moet doen. Ik voel me zo erg alleen… Ik heb ook niemand meer, ookal zou ik soms gewoon heel graag, al is het via app, met iemand kunnen praten… Ookal gaat het over iets leuks. Maar ik ben gewoon grote deel van de nacht, en iniedergeval de hele avond alleen. Met niemand contact.

  Ik zit met nogal wat mentale problemen, waardoor ik ook niet zomaar contact mag zoeken met mensen, ik mag me niet aanmelden om met een groep mensen die ik niet ken iets te doen… En als ik tegen mensen in mijn omgeving zeg hoe ik me voel, dan zeggen ze allemaal dat er een tijd komt dat het beter wordt. En ik er nu maar even door heen moet bijten…

  Maar ik kom er maar niet door heen. Ik heb teveel problemen waar eenzaamheid geen goede rol bij speelt… Ik zit met ptss, een depressie, neurotische persoonlijkheidsstoornis, autisme… Veel te veel.

  Wil graag weer vrienden hebben, of iniedergeval mensen die gezellig willen praten…

  #71858
  Sebas

  Hoi Eline,

  Wat naar dat je je zo verdrietig voelt. Ik begrijp dat het lastig is als je naast eenzaamheid ook met een aantal andere dingen moet dealen. Je geeft aan dat je graag (app)contact wil met iemand. Onder ‘Hulporganisaties’ (op eenzamejongeren.com) vind je een mooi overzicht van partijen die jou hierbij kunnen helpen! Zo kun je bij ‘Frisse Gedachtes’ gratis en anoniem met mensen chatten om je hart te luchten of om het over iets leuks te hebben.

  Succes en weet dat er altijd mensen zijn die je hierbij willen helpen.

  Groeten,
  Sebas

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
 • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.