Home Forums Eenzame jongeren Eenzaamheid

8 berichten aan het bekijken - 1 tot 8 (van in totaal 8)
 • Auteur
  Berichten
 • #2184
  Nona

  Hoe gaan jullie om met eenzaamheid ? Ik zou zo graag goede vrienden hebben…

  #2207
  Demi

  Hoi! Ik denk er eigenlijk hetzelfde over. Zou graag goede vrienden hebben. Nu is het na het werk naar huis en dan moet je jezelf maar een beetje vermaken tot je weer gaat werken…

  #2279
  Emma

  Hoii ik heb ook last van eenzaamheid… ik wil zo graag leuke dingen doen met mensen maar ik heb bijna niemand 🙁

  #2286
  Renée

  Dat heb ik ook. Velen hoor ik om mij heen die dan zeggen dat ze even gezellig met ‘een groep vrienden’ bij iemand thuis wat gaan drinken. Dan denk ik, jeetje had ik dat ook maar. Zo’n ‘groep’. En inderdaad na het werk ben ik altijd weer blij als het tijd is dat er weer leuke programma’s op tv zijn. En ben ik soms blij dat de dag weer voorbij is.

  Wat ik probeer is vaak spontaan contact met iemand op te nemen. Uit verveling download ik datingapps. Om dan maar met vreemde te praten om maar iets te doen te hebben. Die mensen kennen me niet dus die tonen wel interesse.

  #2299
  Sanne

  Laten we ons eigen vriendengroepje starten 🙂

  #2295
  Emma

  Ik heb opzich wel contact via app etc. maar ik wil gewoon heel graag leuke dingen doen in real life met mensen, gezellig een drankje doen enzo

  #2508
  Nona

  Ja, spijtig dat hier ook geen groep is waar je elkaar kan spreken enzo… 😔

  #2519
  Marielle Schoenmakers
  Sleutelbeheerder

  Hoi, ik lees jullie berichten op het forum en ik voel met jullie mee. Er bestaan groepen waar je met elkaar hierover kan praten. Ben je tussen de 18 en 30 jaar, dan kun je je aanmelden voor Join Us online. Dit is een online groep voor eenzame jongeren. Je kunt je hiervoor aanmelden via het meldpunt op deze site. Ben je jonger dan 18 jaar, dan zijn er ook Join Us programma’s (deze zijn van 12-18 jaar of van 18-25 jaar). Neem gerust eens een kijkje op http://www.join-us.nu of er een Join Us programma in jouw gemeente is. Wanneer er geen Join Us programma in jouw gemeente is, dan adviseer ik je om contact op te nemen met je huisarts of een jongerenwerker., waarschijnlijk kan hij/zij jou verder helpen.

  Groetjes, Mariëlle Schoenmakers | Join Us

8 berichten aan het bekijken - 1 tot 8 (van in totaal 8)
 • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.