Home Forums Eenzame jongeren Geen vrienden

4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)
 • Auteur
  Berichten
 • #71650
  Kayla

  Momenteel heb ik maar een vriendin maar die zie ik erg weinig. Ik voel me erg eenzaam maar weet niet zo goed hoe ik contact kan leggen met leeftijdsgenoten

  #71659
  Thandiswa Kruin
  Moderator

  Hey Kayla,

  Wat naar dat je je eenzaam voelt. Contact leggen met leeftijdsgenoten zou kunnen via een paar verschillende opties, maar zelf heb ik nu een bijbaantje en heb daar veel nieuwe mensen leren kennen. Met de één heb je wat meer een klik dan met de andere maar vriendschap moet groeien, dus dat kost tijd. Verder zijn er ook wel wat apps waarin je in contact kunt komen met leeftijdsgenoten, maar dat ligt er aan in welke leeftijdscategorie je zit.

  Je kunt altijd een bericht achter laten op dit forum. Wij staan klaar om je te helpen. Hopelijk gaat het snel beter met je:)

  Groetjes Thandi

  #71843
  Leonie

  Hoi Kayla,

  ik herken het heel erg wat je zegt. Ik heb eigenlijk ook maar één echt goeie vriendin waar ik alles mee kan delen. Ik hou echt van haar hoor, maar ik voel me soms wat eenzaam. We zitten niet meer op dezelfde school, maar we proberen zoveel mogelijk contact te houden. Ik had me zo verheugd op de zomervakantie, maar ik merk toch dat ik me weer erg eenzaam voel. Ik zou zo graag wat meer vrienden willen hebben, of in ieder geval wat meer contact met leeftijdsgenoten.

  Groetjes Leonie

  #71854
  Ramon

  Hey ik ben een jongen en ben ook eenzaam haha, vrienden worden?

4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)
 • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.