Home Forums Het EK is weer begonnen!!

4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)
 • Auteur
  Berichten
 • #71656
  Thandiswa Kruin
  Moderator

  Het Ek is begonnen en dat is in Nederland ook flink te merken. Sommige straten zijn ook feestelijk versierd. Ik word er helemaal vrolijk van.

  Denken jullie dat Nederland een beetje kans maakt? In de poule waarin ze nu zitten kunnen ze winnen, maar ik denk dat de wedstrijd tegen of Frankrijk/Portugal/ Duitsland wel lastig gaat worden. Maar morgen gaan ze winnen tegen Oostenrijk! Hebben jullie met je vrienden/familie ook een poule gemaakt met de voorspellingen?

  #71691
  Yi
  Moderator

  Het oranje gevoel heb ik ook wel. Normaal kijk ik zelden voetbal totdat er weer een WK of EK is. Dan wil ik meteen echt alles weten over de poules, spelers en analyses. Ik vind het vooral leuk om te zien als oranje spelers zich echt als één team gedragen en de sfeer er ook bij hen goed in zit. Je merkt dat meteen aan hoe ze spelen.

  Daarnaast vind ik het gewoon gezellig om samen met bekenden een potje te gaan kijken en tegelijkertijd hetzelfde gevoel van vreugde te ervaren als er weer eentje in zit.

  #71702

  Heel jammer dat Nederland eruit ligt.
  Zijn jullie nu voor een ander team?

  Ik weet niet precies voor wie ik nu moet zijn, maar wil er wel eentje kiezen.
  Ik volg het niet echt, maar vind het toch leuk om voor een team te zijn.

  #71703
  Thandiswa Kruin

  Ja dat heb ik ook precies! Ik doe nu met mijn familie en mijn broers schoonfamilie een poule, maar ik volg het eigenlijk ook niet echt. Alleen in vind het wel leuk om voor een team te zijn! Ik denk dat ik voor Italië ben, maar België is eigenlijk ook wel een goeie!

4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)
 • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.