Home Forums Eenzame jongeren Quarantaine

 • Dit onderwerp is leeg.
3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
 • Auteur
  Berichten
 • #71549
  Nina

  Hoi allemaal, ik zit de aankomende week in mijn eentje in quarantaine in mijn slaapkamer omdat ik in contact ben geweest met iemand die corona heeft. Het is pas dag 1 en ik voel me nu al eenzaam, alleen en opgesloten. Heeft iemand tips voor mij?

  #71551
  Thomas

  Hoi Nina,

  Wat vervelend om te horen dat je in quarantaine moet. Het kan inderdaad best lastig zijn om jezelf in zo’n kleine afgesloten omgeving te vermaken. Gelukkig zijn er tal van mogelijkheden om je tijd toch op een leuke manier in te delen.

  Ikzelf merk dat wanneer ik een spannend boek aan het lezen de tijd voorbij vliegt. Ik ben dan gemakkelijk een paar uur verder. Je zou dus een goed boek kunnen bestellen om even te verdwijnen en te ontsnappen aan de ruimte om je heen.

  Verder zou je ook iets nieuws kunnen leren, iets wat je eigenlijk altijd al wilde kunnen maar hier gewoon geen tijd voor had. Leren jongleren, kaartentrucs, tekenen, darten, schaken, noem maar op (op youtube zie je vaak van deze tutorials). Zo heb je later iets om te showen aan je vrienden en familie!

  Ik hoop dat dit je een beetje helpt en ik wens je veel sterkte en beterschap,

  Groetjes,
  Thomas

  #71693
  Jesse

  Hoi Nina hoe gaat het nu met je na de lockdownperiode?

  Gr Jesse

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
 • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.